Bedrijf

Trinka Parket is een bedrijf in Lelystad dat al ruim 30 jaar bestaat. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van parket.
Om deze hoge kwaliteit te waarborgen worden de vloeren uitsluitend door eigen, vakkundige parketteurs gelegd en afgewerkt.
Ook reparaties en uitbreidingen van bestaande parketvloeren worden door onze vakmensen deskundig en met zorg uitgevoerd.
Uiteraard ontbreekt een uitgebreide, duidelijke voorlichting niet. Dit is de basis voor het maken van uw keuze. Ook met speciale wensen kunt u bij ons terecht. Neem daarvoor contact met ons op.

Klik op de foto voor een vergroting
Klik op de foto voor een vergrotingTrinka Parket heeft voor iedere prijsklasse wat wils, variërend van eenvoudige doe-het-zelf vloeren tot speciaal ontworpen parketvloeren met prachtige patronen. Uiteraard doet de prijsstelling niets af van de service en behandeling naar u als klant.

Ons vakmanschap heeft geresulteerd in diverse prijzen. Wij zijn als eerste bedrijf zes jaar op rij "Parketlegger van het Jaar" geworden. Het zal u niet verbazen dat deze titel de kroon op ons werk is.