Highlights

De uitstraling van een vloer van Trinka Parket valt altijd op. Door ons specialisme zijn veel bijzondere wensen mogelijk. Zo kunt u speciale patronen in een diversiteit van houtsoorten laten leggen. Inmiddels hebben wij al een groot aantal bijzondere projecten tot volle tevredenheid mogen uitvoeren. Bij grotere projecten maken wij vooraf een monsterpaneel zodat men het te verwachten eindresultaat goed kan beoordelen.

Trinka Parket heeft bijvoorbeeld een "levensechte" viool in een parketvloer gelegd. Deze is zeer mooi ingepast in de rest van de vloer. Een speciaal patroon als dit wordt van tevoren gemaakt en later op locatie in de vloer ingepast en verder afgewerkt.

Klik op de foto voor een vergroting Verder werken wij ook voor internationaal goed bekend staande scheepswerven. Hier leveren wij door architecten ontworpen vloeren op luxe, motorjachten. De vloeren worden aangebracht als het jacht bijna klaar is. Dit is uiterst specialistisch en secuur werk, waarbij hoogwaardig vakmanschap gecombineerd met uitgebreide vakkennis een "must" is. Meestal moet de vloer om reeds geplaatste meubels heen gelegd worden, waardoor er regelmatig bijzondere randen geplaatst dienen te worden. Om een schitterend resultaat te bereiken wordt er met speciale technieken gewerkt. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

Klik op de foto voor een vergroting

Klik op de foto voor een vergrotingWij hebben in de loop der jaren een groot aantal projecten uitgevoerd. Deze lijst geeft een overzicht van diverse referenties die het vermelden waard zijn. Hieruit blijkt dat wij onze sporen op dit gebied hebben verdiend.

- Medisch Museum te Leiden
- Perscentrum Nieuwspoort (2e kamer) te Den Haag
- Balletschool "Mireille Levie" te Lelystad
- Raadzaal in het Stadhuis te Lelystad
- Balletschool Ineke van Hummel te Harderwijk en Lelystad
- Restaurant "Bordewijck" te Amsterdam
- Restaurant "Vlaanderen" te Amsterdam
- Discotheek onder het Stadhuis te Utrecht
- Diverse luxe motorjachten van Feadship op werven in De Kaag en Aalsmeer
- Diverse luxe motorjachten op werven in Makkum en Alblasserdam
- Café Sport" te Lelystad
- Theater en congrescentrum "Agora" te Lelystad
- Partyschip "Jacqueline" en "Caroline" van Rederij Randmeer te Harderwijk
- En: vele particulieren verspreid in Nederland gedurende een periode van 28 jaar