Showroom

Klik op de foto voor een vergroting Trinka Parket beschikt over een showroom, waar veel soorten "harde" vloerbedekking zowel op de vloer als middels monsterborden uitgebreid aan u worden tentoongesteld. De keuze tussen de verschillende soorten vloerbedekking wordt hierdoor een stuk eenvoudiger.

Tijdens uw bezoek aan de showroom krijgt u, als u dat wenst, uitgebreide persoonlijke begeleiding en adviezen van onze specialisten.

Zij kunnen u alles vertellen over de voor- en nadelen van allerlei soorten vloerbedekking. Uiteraard staat er een lekkere kop koffie, thee of chocolademelk voor u klaar.

Een belangrijk aspect van "harde" vloerbedekking wordt nog al eens vergeten: het onderhoud. Uiteraard kunnen wij u hier uitstekend over adviseren. Klik op de foto voor een vergroting De onderhoudsmiddelen zijn natuurlijk ook bij
Trinka Parket verkrijgbaar.

In de showroom wordt het duidelijk dat het bij ons gaat om kwaliteit, ambacht en een natuurlijke uitstraling.

Verder verkopen we ook andere producten met betrekking tot vloeren. In ons assortiment zitten onderhoudsmiddelen, luchtbevochtigers, luchtontvochtigers, hygrometers en schoonloopmatten. Neem gerust contact met ons op.